Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland Ook beschikbaar in jouw regio!

close

Mijlpaal behaald met Trees for All

Wij hebben een mijlpaal bereikt in onze samenwerking met Trees For All! Wij hebben dankzij jullie, 1250 bomen kunnen planten in Costa Rica en het net zo prachtige Alphen aan Den Rijn. Samen met jullie zorgen we voor een duurzamere wereld.

Boom

Trees for All

Trees for All is een stichting die zich inzet voor wereldwijde herbebossing en CO2-compensatie. Zij planten bomen in verschillende delen van de wereld om ontbossing tegen te gaan, biodiversiteit te ondersteunen en bij te dragen aan een beter klimaat, herstel van ecosystemen en duurzame ontwikkeling in verschillende regio's.

Natuurlijke bronnen beschermen

Door houten vloeren te renoveren dragen we in onze core business al bij aan het duurzaam omgaan met onze natuurlijke bronnen, maar wij vonden het nog niet genoeg. 

Onze samenwerking met Trees for All stelt ons in staat om nog iets terug te doen voor de natuur. Wij gebruiken, over het algemeen, geen nieuw hout, maar geven juist de houten vloeren die er al zijn een 2e leven. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. 

Jullie, onze klanten, zijn de grootste reden dat wij met z'n allen deze mijlpaal hebben kunnen behalen. Dus wij willen jullie hier hartelijk voor bedanken!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzame toekomst door je vloer te laten renoveren? Check dan onze diensten pagina of neem contact op voor meer advies.

Artikel delen
  • whatsapp Whatsapp
  • linkedin LinkedIn

Klanten aan het woord 

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het renoveren van parketvloeren en in al die jaren honderden vloeren een tweede leven gegeven!

Onze partners

  • Blue Dolphin Logo
  • Logo rigo
  • Logo bona

Op korte termijn beschikbaar!

Op korte termijn hulp met je vloer nodig? Wij kunnen snel schakelen en hebben nog ruimte in de agenda. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

close