Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland Ook beschikbaar in jouw regio!

close
Vrolijk werkende man in lichte kamer

We ontzorgen je van A tot Z 

Ons doel is om jouw houten vloer een tweede leven te geven. Dit doen wij op een kwalitatieve en duurzame manier. Om dit voor elkaar te krijgen bieden wij een breed scala aan diensten aan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitstraling van de vloer in je kamer, je vloer wil laten repareren of waterschade of slijtageplekken wil oplossen. Wij kunnen je helpen. Er zijn veel mogelijkheden om je vloer een tweede leven te geven. Wij ontzorgen je van A tot Z. We zorgen niet alleen voor je vloer, maar denken aan alle randvoorwaarden. Zo bieden we je bijvoorbeeld ook de service aan om tijdelijk je meubels op te slaan.

Sfeervolle woonkamer

Aanvullende services

We zijn specialist in houten vloeren. Wij weten als geen ander dat er nog veel meer bij komt kijken als je je vloer laat renoveren. Daarom bieden wij, samen met onze partners, nog een aantal extra services aan. Zoals hulp bij het verhuizen en opslaan van je meubels, het leggen van plinten of het kunnen bestellen van onderhoudsproducten voor je vloer in onze webshop. Kijk op onze service pagina wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze partners

  • Blue Dolphin Logo
  • Logo rigo
  • Logo bona

Op korte termijn beschikbaar

Op korte termijn hulp met je vloer nodig? Wij kunnen snel schakelen en hebben nog ruimte in de agenda. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

close