Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland Ook beschikbaar in jouw regio!

close
Nederlands bos Trees for All

Van Houdt Bos

Bij Van Houdt zijn we ons bewust van onze rol ten opzichte van het klimaat. We werken met hout, een natuurproduct waar we zuinig mee om moeten gaan. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om onze voetafdruk te compenseren maar door de aard van ons bedrijf waren wij gelijk enthousiast over één bepaald initiatief. Vanuit de wens om iets terug te doen voor de natuur, is de samenwerking met Trees for All ontstaan.

Voor elke uitgevoerde opdracht planten wij bomen in Nederland en het buitenland. Zo planten wij langzaamaan samen met jou ons eigen Van Houdt bos en zorgen wij samen voor een betere wereld.

Jong boompje Trees for All

Ons eigen Van Houdt Bos!

 • usp

  Bomen planten

  Voor elke uitgevoerde opdracht plaatsen we samen met jou bomen

 • usp

  In Nederland en buitenland

  Met jullie hulp planten we nieuwe bomen in Nederland en het buitenland

 • usp

  CO2

  De bomen die we planten nemen CO2 op en dragen daarmee een belangrijk steentje bij aan het tegengaan van klimaatverandering

 • usp

  Gezonde leefomgeving

  Bomen dragen bij aan meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving

 • usp

  8,7 miljoen bomen

  Trees for All heeft sinds oprichting al 8,7 miljoen bomen en struiken geplant.

Bomen planten Trees for All

Plant je mee?!

Wil jij samen met ons zorgen voor meer bossen in de wereld en iets terugdoen? Dat kan! Vraag je offerte aan bij Van Houdt en wij compenseren automatisch wanneer we de opdracht hebben uitgevoerd en sturen jou een officieel certificaat voor deelname.

Vraag hier je offerte aan chevron-right
Logo Trees for All 2021

Trees for All

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar. Ze planten bossen in Nederland en in het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status.

Zonder bomen is er geen leven. Daarom plant Trees for All wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis.

Onze partners

 • Blue Dolphin Logo
 • Logo rigo
 • Logo bona

Op korte termijn beschikbaar!

Op korte termijn hulp met je vloer nodig? Wij kunnen snel schakelen en hebben nog ruimte in de agenda. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

close