Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland Ook beschikbaar in jouw regio!

close
Lichte ruime kamer met houten vloer en tuin

Van Houdt de specialist voor jouw vloer

Bij Van Houdt zetten we ons dag in dag uit in om vloeren een tweede leven te geven. Voortkomend vanuit een gedachte dat er altijd iets beter kan, zijn we van een eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met teams door heel Nederland. Wij willen anders zijn dan de meeste aanbieders op de markt. We werken met een volledig geautomatiseerd systeem, wat als voordeel heeft dat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Dat hebben wij al gedaan. Jij ontvangt op het juiste moment de juiste informatie zoals bijvoorbeeld handige tips. Dit alles zonder jou uit het oog te verliezen.

Hand met schuurmachine

Hoe doen we dat dan?

We zijn continu in beweging om morgen beter te zijn dan vandaag. We blijven optimaliseren. Hierbij houden wij altijd onze kernwaarden in het achterhoofd. Gemak, Kennis en Eerlijk zaken doen.

  • Voordat je met ons in zee gaat, proberen we je al zoveel mogelijk te ontzorgen. Door onze kennis en kunde te delen op onze website en social media kanalen, zorgen wij ervoor dat jij met een gerust hart aan de renovatie van je vloer begint.

  • Binnen 1 dag ontvang je een offerte. Je kunt digitaal direct akkoord geven en dan hebben we al snel contact over de planning.

  • Onze professionele parketteurs zorgen er voor dat je vloer er weer naar wens uitziet.

  • Je krijgt na afloop de juiste informatie over onderhoud en wat je kunt doen om je vloer zo lang mogelijk mooi te houden.

Belangrijk bij Van Houdt

Opleiding en talent

Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste producten, machines maar ook zeker met de beste mensen. Daarom volgen al onze medewerkers een interne opleiding tot parketteur bij Van Houdt.

Wij willen een aantrekkelijke werkgever zijn, juist voor de jonge generatie. We laten onze medewerkers daarom verschillende cursussen volgen om de juiste certificaten te behalen en te behouden.

Onze parketteurs zijn nooit uitgeleerd en gaan altijd voor het beste resultaat. Voor jou en je vloer maar ook voor zichzelf.

Wil je onderdeel uit maken van ons team? Kom bij ons werken. 

Kwaliteit en veiligheid

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar wat verstaan wij nou eigenlijk onder kwaliteit? Bij Van Houdt kiezen we standaard voor de beste producten, daar willen we niet op bezuinigen. Een streeploze vloer staat of valt met hoogwaardige producten. 

We werken met de nieuwste schuurmachines en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen want we blijven ons ontwikkelen.
Waar we het meest trots op zijn is dat onze klanten ons gemiddeld waarderen met een 9.6. 

Nieuwsgierig naar alle projecten die we hebben uitgevoerd? In ons portfolio pagina lees je de verhalen van onze tevreden klanten.

Onderscheidend

We geloven dat er nog veel te verbeteren valt in onze sector en daarom doen wij dingen net even anders. We werken met een volledig geautomatiseerd systeem, wat als voordeel heeft dat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Dat hebben wij al gedaan. Jij ontvangt op het juiste moment, de juiste informatie zoals bijvoorbeeld handige tips.

Onze werkwijze wordt van A tot Z helemaal met je doorlopen voordat we starten met de renovatie. Zo is de kans op een misverstand en onduidelijkheid zo klein mogelijk. We houden alles secuur bij. Zo houden we onze dienstverlening nauwkeurig in de gaten en sturen we bij waar nodig.

Albert & Justin over ons

Van generatie op generatie

Een vloer een 2e leven geven? Dat is waar we ons bij Van Houdt al 30 jaar voor inzetten. Onze oprichter en mede-eigenaar Albert van Houdt is ondertussen een oude rot in het vak en weet door zijn kennis en ervaring met elke vloer wel raad.

Sinds 2022 is de liefde voor parket ook overgesprongen op zijn zoon Justin. De ervaring en expertise van Albert worden nu mooi aangevuld met de ambitie en scherpe blik van Justin en samen werken ze nu aan een toekomstbestendig bedrijf.

Dit doen zij niet alleen, want naast deze 2 heren staat er een heel team aan enthousiaste en geschoolde parketteurs klaar om jouw vloer een tweede leven te geven.

Foto Meijs 20

Werken bij Van Houdt

Ben jij nou enthousiast geworden van ons bedrijf en ben je op zoek naar een leuke baan?
Bij Van Houdt zijn er verschillende mogelijkheden.

Werk je graag op kantoor met een gezellig jong team en lijkt het je wat om mee te bouwen aan ons ambitieuze bedrijf? Of steek je graag je handen uit de mouwen en zorg jij voor tevreden klanten met jouw vakwerk? 

Bekijk dan onze vacatures eens en wellicht zit er iets voor je tussen.

Boom

Een schone wereld 
voor iedereen

Hout is een natuurproduct waar we zuinig mee om moeten gaan. Dat weten we bij Van Houdt als geen ander. Omdat we graag iets terug willen doen werken we samen met Trees for All. Samen met hen planten we bomen. Zo zetten we ons in voor een bosrijke wereld en leveren we een bijdrage aan het behoudt van hout.  

Lees meer over duurzaamheid chevron-right
200K+
m2 vloer behandeld
9,6
oordeel van onze klanten
30
jaar erkend specialist

Onze partners

  • Blue Dolphin Logo
  • Logo rigo
  • Logo bona

Op korte termijn beschikbaar

Op korte termijn hulp met je vloer nodig? Wij kunnen snel schakelen en hebben nog ruimte in de agenda. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

close