Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland Ook beschikbaar in jouw regio!

close
Opslagservice van Charly foto van Charly Verhuizingen

Meubelservice 

Al snel kwamen tot het antwoord op het probleem: een samenwerking met verhuisbedrijf Charley’s. Charley’s is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en weten zich te onderscheiden dankzij het bieden van service op maat. Zij kunnen jou helpen met het verplaatsen en tijdelijk opslaan van jouw meubels, zonder dat deze beschadigingen oplopen. Zo kan jij gaan voor de vloer van je dromen. 

Interesse? Laat het ons weten. Wij zorgen dat je met de juiste persoon in contact komt. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook nog een kijkje nemen op de website.

Vragen over opslag van meubels 

Kunnen de werkzaamheden ook in twee keer opgesplitst worden, zodat wij de meubels kunnen verplaatsen? plus

Behandelingen tot 80m2 kunnen wij op een dag uitvoeren. Mocht het bij een oppervlakte van minder dan 80m2 gewenst zijn om de werkzaamheden op te splitsen dan rekenen wij daar €300,- meerprijs voor. Het is niet aan te raden om werkzaamheden op te splitsen als het om een doorlopende ruimte gaat. Onze ervaring is dat er dan contrasten op de vloer ontstaan.

Moeten de meubels weg van de vloer? plus

Het is essentieel dat de ruimte die op behandelt moet worden geheel leeg wordt achtergelaten. Hierdoor kan de complete vloer op een gelijk manier worden aangepakt, zonder dat er verschil op de vloer ontstaat. Als het niet mogelijk is om bepaalde meubels te verwijderen, dan kan hier omheen gewerkt worden. Dit kan echter mogelijk leiden tot oneffenheden op de vloer of schade aan de meubels en is op eigen risico. 

Er staat een zwaar meubel dat ik niet weg kan halen, kunnen jullie er omheen schuren? plus

Ja, mochten er bepaalde meubels moeilijk of niet verwijderd kunnen worden, dan werken we er om heen. Dat is uiteraard mogelijk maar dit kan oneffenheden op de vloer en eventuele schade aan de meubels veroorzaken. Dat is op eigen risico.

Moet al het meubilair uit de te schuren ruimtes? plus

Ja, de ruimtes die geschuurd moeten worden, moeten volledig leeg zijn. Alleen op die manier kan de gehele vloer netjes en egaal behandeld worden. Daarnaast werken wij met grote schuurmachines en die hebben de ruimte nodig. Ook willen we de kans op beschadigingen minimaliseren. Wij werken samen met onze partner 'Charly's Verhuizingen'. Zij kunnen je helpen met het verplaatsen en opslaan van het meubilair.

Mocht het echt niet mogelijk zijn om een zwaar meubel uit de ruimte te verplaatsen zoals bijvoorbeeld een grote kast dan kunnen we er om heen werken. Dit geeft echter wel oneffenheden op de vloer en er kan schade ontstaan aan de meubels. Het laten staan van een of meerdere meubels is op eigen risico.  

Kunnen jullie helpen met het verplaatsen van onze meubels? plus

Onze parketteurs zijn niet verzekerd om je te helpen met het verplaatsen van de meubels. Mocht je hulp nodig hebben met het leeghalen of verplaatsen van meubels of spullen in de kamer dan verwijzen we graag door naar onze partner: Charly's verhuizingen. Je leest meer over de samenwerking die wij met ze hebben onder onze meubelservice. 

Onze partners

  • Blue Dolphin Logo
  • Logo rigo
  • Logo bona

Op korte termijn beschikbaar

Op korte termijn hulp met je vloer nodig? Wij kunnen snel schakelen en hebben nog ruimte in de agenda. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

close